Ripoll reobrirà la piscina el pròxim dilluns només per a socis i amb cita prèvia

En aquesta primera fase s'hi podrà estar una hora i amb dues persones per carril

Ripoll reobrirà la piscina dilluns vinent per a les persones que són sòcies i amb cita prèvia coincidint amb la fase 3 de desescalada. En aquesta represa de l'activitat, s'ha decidit limitar l'accés als abonats per "controlar i respectar" de forma eficient les mesures de seguretat.

Els usuaris només podran estar-hi una hora i hauran de seguir les normes d'higiene, com ara rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic i guardar les distàncies de seguretat, així com omplir un certificat de responsabilitat. Abans d'accedir a les instal·lacions, el personal de la recepció li prendrà la temperatura per comprovar que no té febre.

Les dutxes dels vestidors no es podran utilitzar i només podran nedar dues persones per carril a la piscina gran. Segons informa l'Ajuntament de Ripoll, el vestuari està senyalitzat segons les zones que es poden utilitzar per canviar-se i les que no. No és poden utilitzar assecadors, armariets i aixetes per aquest motiu s’ha precintat però sí fer ús dels lavabos. Es donarà una bossa de plàstic a la recepció per dipositar els objectes de valor (mòbils i claus) que s’haurà d’entregar al socorrista quan s’entri a la piscina per tal que la guardi mentre es neda.

L'aforament de la piscina es limitarà a dues persones per carril a la piscina gran (12 en total) i 6 a la petita i només es podrà usar durant una hora. El socorrista orientarà sobre quin carril utilitzar per a controlar la circulació interna de la piscina. Un cop dins de la piscina cal dutxar-se abans d’entrar a l’aigua i després de sortir. No es deixarà cap mena de material aquàtic per nadar i els infants hauran de dur-lo de casa. Quedarà prohibit l'ús de les dutxes al vestidor.

Per tal de mantenir una correcta desinfecció, es farà una neteja intensa al matí abans d’obrir i un altre al migdia de 14 h. a 15 h. amb la instal·lació tancada. La neteja serà constant al llarg del dia.