Neix a Begur Cinema Brava, el primer festival d'autocine, música i activitats esportives de la Costa Brava

Se celebrarà durant els mesos de juliol, agost i setembre

Begur (Baix Empordà) serà l'escenari del primer festival d'autocine música i activitats esportives de la Costa Brava, el Cinema Brava. Els seus impulsors han explicat que la iniciativa compta amb la col·laboració de l'Ajuntament i que l'activitat principal serà el passi de pel·lícules.
Se n'exhibiran dels catàlegs de Mediapro, A Contracorriente Films i Adso Films. Les projeccions es faran durant els mesos de juliol, agost i setembre en una esplanada d'uns 8.700 metres quadrats al capdamunt del Turó de Can Pinc, i es compaginaran amb un calendari de música en directe i amb sessions de monòlegs. Durant els matins i les tardes també hi haurà activitats esportives com ara classes de ioga o altres modalitats adaptades per a tots els públics.
 
Els responsables de la iniciativa afirmen que tenen l'objectiu de fomentar el sector cultural però també de contribuir a la recuperació econòmica de la Costa Brava, per a la qual cosa treballen acords de col·laboració amb el sector de la restauració de la zona per abastir els assistents al festival.