Mishima acapara tota l'atenció en la primera nit del PopArb

El festival clou aquesta nit amb les actuacions destacades de Maria Coma, Love of Lesbian, Very Pomelo i Sidonie

El festival PopArb segueix gaudint de bona salut i una prova d'això en fou el nombrós públic que ahir es va aplegar al recinte de Can Cassó per escoltar els grups que s'hi havien donat cita. Manos de Topo, amb el seu particular estil va escalfar al públic mitjançant les seves lletres provocatives i els seus habituals comentaris despectius envers al públic assistent. Amb tot, no fou més que una prèvia al plat gros que vindria després de l'actuació de Quimi Portet, un habitual del panorama musical català.

Mishima va començar la seva actuació amb un recinte abarrotat, acaparant tota l'atenció del públic assistent que va deixar clar que tenia ganes de veure el grup barceloní interpretar els temes del seu darrer llarga durada "L'amor feliç". Sense grans escarafalls la formació liderada per David Carabén va interpretar poc més d'una desena de temes sense pausa, davant d'un respectable que corejava els acords i les lletres de la gran majoria de cançons.

La resta de la vetllada va continuar amb les actuacions de Els Surfing Sirles i Rusty Warriors al recinte de Can Cassó, seguint amb La Banda Municipal del Polo Norte a Obi, simultàniament amb Dj An der Beat a Barrock.

El PopArb clou aquesta nit amb les actuacions destacades de Love of Lesbian, Maria Coma i Sidonie. Els abonaments per assistir es van esgotar mesos abans de l'inici del festival.