Detinguts quatre atracadors de prostitutes

Els homes, d'entre 24 i 28 anys, han sortit avui en llibertat

Cap a les cinc de la matinada del dia 28, una patrulla uniformada que realitzava un patrullatge preventiu per la població de La Jonquera van separar dos grups que discutien i van identificar totes les persones que havien intervingut en el conflicte.

Les noies van explicar que van ser agredides i van anar fins al pàrquing de la benzinera per demanar ajuda. Allí es van aturar dos homes per auxiliar-les, però el conductor del vehicle francès els va barrar el pas utilitzant el turisme amb actitud amenaçadora.

Mentre els mossos estaven al lloc, dues prostitutes més es van acostar i van explicar que feia mitja hora també havien estat víctimes d'un robatori similar, comès pels mateixos quatre homes.

En conèixer tots els fets, els mossos van detenir les quatre persones que viatjaven al turisme francès acusades d'un delicte de robatori amb violència i intimidació. Es tracta de Hamza M., de 28 anys, de nacionalitat marroquina i amb domicili desconegut; Lakhdar B., de 24 anys, de nacionalitat francesa i veí de Belarga (França); Kalyd C., de 25 anys, de nacionalitat francesa i veí de Lodeve (França), i Medhi B. de 26 anys, de nacionalitat francesa i veí de Saint Égreve (França). Medhi B. i Lakhdar B. tenen antecedents. El jutge d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres ha decretat aquest divendres la llibertat dels detinguts després de passar a disposició judicial.

Durant l'escorcoll del vehicle els policies van trobar 930 euros en efectiu i munició de fogueig per a un arma curta del calibre de 9 mm.