El FC Palafrugell diu haver-se 'beneficiat' dels suposats estafadors de xeics àrabs

El club ha cobrat 5.000 euros de la trama empresarial en concepte de publicitat i patronici

El Futbol Club Palafrugell va signar un acord de patrocini amb Batallajuanola a través del qual els havia de pagar 25.000 euros a canvi de col·locar publicitat de l'empresa a les samarretes dels jugadors i a les tanques publicitàries. Savall ha revelat que Batallajuanola ja els ha pagat 5.000 euros per jugar dos partits. El mes que ve n'han de pagar 10.000 més i l'agost els 10.000 restants.

Savall assegura no haver tingut cap problema amb aquesta trama empresarial ara desarticulada i celebra haver cobrat diners per anunciar-la. "Si després ells es financen amb un suposat grup àrab em sembla bé i si no m'és igual perquè a nosaltres només ens interessa que si hi ha una tanca que diu Batallajuanola ens la paguin, i aquesta és la qüestió tenint en compte la situació difícil que hi ha perquè els espònsors paguin", ha reblat, i més tractant-se, diu, "d'un equip amateur de segona divisió".

"No només no ens han estafat sinó que ha estat el contrari"

El president ha afirmat que s'ha sorprès en saber la notícia, però ha negat que hagi tingut cap problema amb l'empresa. "Aquests senyors no només no ens han estafat sinó que ha estat al contari. Ens han donat diners perquè als partits que hem fet hem posat el seu logo a la samarreta", ha remarcat. I fins i tot ha parlat de plans de futur, tot i que la trama ha caigut: "Si l'acord fructifica podria ser que establíssim una societat anònima esportiva", ha dit, ja que encara han de cobrar 20.000 euros.

"Ens van dir que hi hauria un senyor que feia d'enllaç amb un grup àrab"

Savall ha detallat que Batallajuanola es va posar en contacte amb el club a través d'un amic. Els van ensenyar les instal·lacions i els van dir "que els nostres desajustos econòmics eren molt minsos". "Els vam dir si volien esponsoritzar el club, s'ho van estar mirant i van dir que d'acord", ha assenyalat.

A l'hora de signar l'acord les persones amb qui havien mantingut contacte van informar la junta directiva del FC Palafrugell que "hi hauria un senyor que feia d'enllaç amb un grup àrab", ja que "sembla que tenen relació amb Dubai". Savall ha relatat que es va estranyar però no es va sorprendre per veure que a la reunió hi havia un home que anava estit de xeic ja que "només ens interessava formalitzar una esponsorització".