Detingudes per robar perfums valorats en 1.500 euros

Els Mossos d'Esquadra van trobars nombroses ampolles que dues lladres amagaven sota els seients del cotxe

La detenció va tenir lloc aquest dilluns passat. Pels voltants de dos quarts de set de la tarda, una patrulla de mossos de paisà que es trobaven a la Jonquera van rebre l'alerta que una dona havia entrat en una perfumeria i s'havia endut diverses capses de colònia.

Els agents van anar fins a la zona comercial i, poc després, van veure una noia que coincidia amb la descripció que els havien donat els responsables de la perfumeria. Sense despertar sospites, la patrulla la va seguir, fins que van veure la que jove entrava dina un vehicle que l'estava esperant.

Aleshores, els mossos van identificar-se com a policies i van fer baixar tant la sospitosa com una altra dona que estava al volant del cotxe. Totes dues eren romaneses. Es tractava de Nicoleta Alexandra R., de 34 anys i veïna de Pineda de Mar (Maresme) i de Ilona Madalina B.S., de 24 anys i amb domicili a Malgrat de Mar (Maresme).

Només de mirar l'interior del cotxe, els agents va trobar-hi tres bosses de mà. Dues d'elles tenien l'interior folrat amb paper d'alumini, una estratagema que fan servir els lladres per evitar que saltin les alarmes quan hi entaforen productes.

Durant l'escorcoll del vehicle, els mossos van trobar nombroses capses de perfum amagades sota els seients. Algunes d'elles, encara tenien les etiquetes de les botigues d'on s'havien furtat. El valor de tots aquests perfums superava els 1.500 euros.

Els agents van detenir les dues dones per un delicte de furt i se les van emportar emmanillades fins a comissaria. L'endemà, les lladres van passar a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Figueres. Les dues dones, que tenen antecedents, van quedar en llibertat amb càrrecs després de declarar.