Detinguts dos joves de 18 i 22 anys per la pallissa i el robatori al bar Tragos

Un treballador del local de 52 anys d'edat va resultar greument ferit

Els nois, Aalae Eddine Toulali, de 18 anys, i Medhi Toul, de 22 anys i nacionalitat marroquina, han estat detinguts com a presumptes autors d'un robatori violent al bar i de les greus lesions que van ocasionar al treballador del local. L'home va ser atès pel sistema d'emergències mèdiques, que el va assistir al lloc dels fets, i va ser traslladat a l'hospital en estat molt greu a conseqüència de les lesions ocasionades. Segons les dades que els facultatius han passat al jutjat, es preveu que perdi els sentits de la vista i l'oïda i la parla, i també que quedin anul·lades les seves capacitats de motricitat.

Els Mossos van poder localitzar diferents proves del delicte en un domicili de la ciutat de Girona a partir de les gestions dels investigadors i amb la informació facilitada per la Policia Local de Girona. Els detinguts van ser arrestats el divendres 8 de juny a Girona. A Medhi Toul li consten 14 antecedents per diversos delictes.

D'altra banda dilluns els Mossos d'Esquadra van detenir també la llogatera del domicili on es van trobar els objectes sostrets per encobrir dels autors materials.