Els vuit camps de golfs gironins reobren després de dos mesos tancats

Han acumulat pèrdues d'un 80% de facturació

Amb l'entrada a la fase 1 de la Regió Sanitària de Girona, els vuit camps de golf que hi ha a la demarcació han reobert les seves instal·lacions. Ho van fer-ho aquest dilluns 18 de maig adoptant mesures extraordinàries per evitar possibles contagis.

Una de les novetats per evitar contacte és la introducció de reserves en línia i telefòniques, el pagament dels 'green fees' amb targeta de crèdit o per plataformes digitals o la prohibició de moure elements de senyalització com ara les banderes dels forats.

Són aspectes que els jugadors hauran de tenir en compte abans, durant i després de realitzar les seves partides de golf.De tota manera, es mantenen tancats els bars i recepcions que hi ha, així com també les cases club.

Des de l'Associació de Camps de Golf destaquen les pèrdues que han tingut per l'aturada i que xifren en un 80% de la facturació. Ara, tornen a l'activitat amb una campanya de publicitat titulada 'Tornarem #GolfCostaBrava' que vol animar a tots els jugadors a tornar a trepitjar la gespa dels camps.

Els camps gironins que reobren les seves instal·lacions exteriors són PGA Catalunya Resort, a Caldes de Malavella, Golf Costa Brava, a Santa Cristina d’Aro, Golf d’Aro - Mas Nou, a Castell-Platja d’Aro, Golf de Pals, a Pals, Golf Empordà, a Torroella de Montgrí - l’Estartit, Golf Resort Peralada, a Peralada, i Golf Torremirona, a Navata, a més del Par 3 Gualta, a Gualta.