Tres detinguts per vendre marihuana i cocaïna en un pis de Figueres

Tenen 37, 41 i 42 anys respectivament

Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir els dies 15 i 16 de maig a Figueres (Alt Empordà), tres homes, de 37, 41 i 42 anys, de nacionalitat senegalesa i veïns de la ciutat, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

A principis del mes de maig agents de la Unitat d’Investigació d’aquesta comissaria van tenir coneixement que, en un pis del carrer de la Rosa, hi havia una gran afluència de persones joves que entraven i sortien de la porteria. Tot apuntava que des d’aquest pis es distribuïa, de forma habitual i reiterada, diferents substàncies estupefaents.

El passat 15 de maig, i en el marc de la investigació, els mossos van realitzar, a primera hora del matí, una entrada i registre a l’esmentat pis en un dispositiu policial que va comptar amb la participació d’efectius de l’Àrea Regional de Recursos Operatius de Girona, agents de la Unitat d’Investigació i de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Figueres.

En aquesta entrada judicial es va efectuar una detenció i es van intervenir 37 embolcalls individuals i 614 grams de marihuana, 10 grams de cocaïna, dues bàscules de precisió, més de 1.000 euros en efectiu i bosses de plàstic per fer dosis.

Segons estimacions de l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents del Ministeri de l’Interior la droga estaria valorada en 4.141,72 euros.

L’endemà, 16 de maig, va concloure la investigació amb la detenció de dos homes més pels mateixos fets.

Els detinguts, tots ells amb antecedents policials per fets similars, van passar  els dies 16 i 17 a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, qui en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.