Presó provisional per l'home que va apunyalar el seu pare a Olot

Se l'acusa d'un delicte de temptativa d'homicidi

El Jutjat d'Instrucció número 1 d'Olot ha enviat a presó l'home de 43 anys que divendres passat va apunyalar el seu pare durant una discussió en un pis del barri de Sant Cristòfol d'Olot.
S'ha ordenat la presó provisional comunicada i sense fiança per un delicte de temptativa d'homicidi. L'home va clavar-li un ganivet al coll i a un lateral del tòrax. Els Mossos d'Esquadra els van detenir i la víctima, de 74 anys, va ingressar a l'hospital d'Olot amb unes ferides de poca gravetat. No era el primer cop que el fill l'agredia. L'Audiència el va condemnar a 3 anys de presó per disparar-li un arpó de pesca i ferir-lo al març del 2011. A més també el van condemnar per haver agredit una parella a cops de martell a Olot l'any 2008.

Amb un arpó i un martell

Es dona el cas que Chergui, que té 43 anys, no és el primer cop que agredeix el seu pare. De fet, ara fa nou anys, al març del 2011, va disparar-li un arpó de pesca, també en aquest mateix pis. Els dos homes es van discutir per 20 euros, ell va anar a buscar un fusell de pesca submarina que tenia a l'habitació i va disparar contra el seu pare. Per aquests fets, l'Audiència el va condemnar a una pena de 3 anys de presó.
 
A més, Chergui també té altres antecedents per agressió. A finals de desembre del 2008, va agredir una parella a cops de martell a Olot, després d'haver-se discutit amb ells a l'interior d'un bar. Quan l'encarregat el va fer fora, Chergui va anar fins al seu cotxe, va agafar el martell i altres objectes metàl·lics, va tornar al bar i va esperar que els altres sortissin.
 
A ell, li va llançar el martell a la cara. I a ella, la va colpejar amb els objectes metàl·lics. Aleshores, David Chergui va ser condemnat a 2 anys de presó per dos delictes de lesions.
 
La defensa va demanar la suspensió de la pena i, com que no tenia antecedents, se li va concedir el 23 de febrer del 2011. Una setmana més tard, però, Chergui disparava l'arpó de pesca submarina contra el seu pare.