Unes 5.000 persones passen pel SonarKids Music de Port de la Selva

El festival de música electrònica ha fet bullir d'activitat durant dos dies aquesta localitat empordanesa

S'ha de tenir en compte que totes les activitats i actuacions d'aquesta edició eren gratuïtes. El codirector del festival, Enric Palau, ha destacat que estan "molt contents" amb el resultat d'aquest any i que no descarten tornar a fer el festival a El Port de la Selva l'any vinent.

Segons la organització, els hotels situats al municipi d'aquesta localitat empordanesa han pogut penjar el cartell de complert durant tot el cap de setmana. "La majoria dels visitants han estat persones provinents de la demarcació de Barcelona tot i que molts ciutadans de les comarques gironines també s'han apropat a escoltar la música", ha assegurat Palau. Segons el cordirector, les cançons tradicionals del grup 'Barbara i los Morenos', l'actuació especial de Miqui Puig, el ritme electrònic i alternatiu dels joves disc-jockeys The Penguins o les classes de street dance i hip-hop del grup Brodas han encisat a petits i adults.

"El festival s'ha realitzat en mig d'un ambient molt festiu", ha explicat el codirector. Segons la organització, el festival ha canviat d'ubicació però ha perdut la seva essència d'apropar la música electrònica als més menuts i renovar l'oci familiar.