Salt rebaixa un 25% el preu dels casals municipals d’estiu

El període de preinscripcions serà del 19 al 25 de maig

L’Ajuntament de Salt (Gironès) aplicarà una reducció del 25% als preus dels casals municipals d’aquest proper estiu. El període de preinscripcions serà del 19 al 25 de maig i, prioritàriament, s’haurà de fer telemàticament a través d’un espai que se situarà a la web. Els casals municipals saltencs estan adreçats a infants i joves de P3 fins a 2n d’ESO (nascuts entre els anys 2006 al 2016 ambdós inclosos).

L’alcalde de Salt, Jordi Viñas, argumenta aquesta rebaixa “per continuar donant suport i estar al costat de les famílies de Salt i s’afegeix al paquet d’accions que estem impulsant des de l’Ajuntament per fer front als efectes de la covid-19”.

Per tal d’evitar aglomeracions cada escola o institut té un dia assignat i, en el cas que sigui impossible anar al dia assignat o voler anar a una altra escola cal trucar al 972 24 91 91 per demanar cita prèvia per dur a terme la preinscripció presencial que, en aquest cas, es durà a terme a l’Aula de Formació de la Fàbrica Jove (carrer Pius XII, 4). En el cas que la demanda de places superi a l’oferta es durà a terme un sorteig el 26 de maig.

Tarifacions socials en funció de la renda

D’altra banda, a banda de la rebaixa del 25% de la quota, també es continuaran valorant i atorgant, si s’escau, bonificacions en funció de la renda, per tipologia de família i per menors amb diversitat funcional (aquestes tres bonificacions no són acumulables). S’hauran de sol·licitar del 27 al 4 de juny i també, preferentment, via online.

El regidor de Joventut de l’Ajuntament de Salt, Fermí Cunill, explica que “iniciem ja la setmana vinent tot el procés de preinscripcions per tal de ser previsors i, tot i que l’objectiu es dur a terme els casals, haurem d’estar atents a l’evolució dels efectes de la Covid19, al ritme del desconfinament i a les restriccions que es continuïn aplicant”.

Cunill afegeix que “anirem informant de totes les novetats que vagin sorgint i, al mateix temps, treballarem per adaptar els casals a les mesures de protecció, higiene i sanitàries que es vagin aprovant”.