Ingressen dues persones més per coronavirus a la Regió Sanitària de Girona i ja són 320 en total

Hi ha una persona menys en estat greu

La Regió Sanitària de Girona ha informat que a data d'avui hi ha 320 persones hospitalitzades per coronavirus a la província (dos més que ahir) de les quals 25 es troben en estat greu (un menys que ahir).

D'altra banda el nombre de professionals sanitaris contagiats ara mateix són 106 són professionals sanitaris (cinc menys que ahir).

Professionals de l'ICS

El nombre total de treballadors positius en Covid19 a l'Institut Català de la Salut (ICS), sobre una plantilla de més de 3.600 professionals, és de 28. Majoritariament, els casos tenen un origen nosocomial, tot i que en la situació actual de la pandèmia, alguns poden ser comunitaris.

Del total de casos, 13 són treballadors del Trueta i 15 de l’atenció primària. En aquest moment, hi ha un professional ingressat, mentre que la resta es troben a casa aïllats, en estat asimptomàtic, simptomatologia lleu o simptomatologia més greu però que no requereix ingrés.

Dels professionals afectats 171 han donat negatiu en la prova PCR de control: 126 al Trueta, que representa que el 89,4% dels treballadors afectats ja s'ha recuperat, i 45 a l'atenció primària, que suposa que el 76 3% ja s'han pogut reincorporar a la feina.

La Unitat Bàsica de Prevenció de l'ICS a Girona ha fet en total 900 proves de diagnòstic per coronavirus, 465 a l'Hospital i 435 a l'atenció primària.

Pel que fa a les dades de noves morts, casos positius i noves altes s'informaran a la nit conjuntament amb el comput global de Catalunya.