Sant Feliu de Guíxols destinarà més d'1 MEUR a pal·liar els efectes del coronavirus

L'Ajuntament està ultimant els detalls

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha anunciat que destinarà més d'1 milió d'euros (MEUR) a pal·liar els efectes del coronavirus a la localitat baix-empordanesa. Es tracta de recursos propis, per tant, no depenen de la transferència d'una altra administració.
De moment, s'està acabant de concretar com es distribuiran, però el consistori ja ha avançat que aniran destinats a quatre àrees. En concret, seran les de salut, la d'àmbit social, l'ocupacional i l'econòmica. L'objectiu és destinar els diners que ja té l'ajuntament a cobrir els efectes que la covid-19 està produint a Sant Feliu de Guíxols. A més, des de l'equip de govern municipal esperen poder tancar l'acord amb la resta de grups polítics amb representació al ple.
 
Per l'alcalde de la ciutat, Carles Motas, es tracta d'una "injecció econòmica molt important, i fer aquest primer pla de recuperació suposa feina d'acció política i tècnica important des de molts fronts. És important que l'Ajuntament actuï, en aquest cas, de primer motor, per tornar a la normalitat", ha dit.