Girona publica un web de rutes per passejar i fer esport durant el confinament per evitar aglomeracions

Cada proposta va acompanyada d'una descripció sobre el paisatge, la vegetació i elements patrimonials

L’Ajuntament de Girona ha recollit i difós en un web les diferents rutes que es poden fer a la ciutat. L’objectiu és donar a conèixer la gran varietat de camins i corriols que té el municipi i així esponjar els carrers i parcs que aquests dies s’omplen de gent que vol anar a passejar o a fer esport.

A més, d’aquesta forma es podran garantir les distàncies de seguretat entre les persones per evitar la propagació del covid-19

Tots els itineraris es poden trobar al web de Rutes de Girona i estan senyalitzats en un mapa. La pàgina s’ha posat en marxa avui i s’anirà actualitzant al llarg dels pròxims dies. De moment, apareixen només alguns recorreguts però la resta estaran actius a partir de demà.

Les rutes es poden fer a peu o amb bicicleta i cada una d’elles va acompanyada amb una petita descripció sobre el paisatge, la vegetació i els elements patrimonials que es poden trobar durant l’itinerari. També conté informació sobre la longitud, la dificultat i la durada aproximada de la ruta a peu.