Detingut l'amo d'un bar per simular que el van atracar, ferir i lligar al magatzem

L'home va denunciar als agents que un individu el va agredir amb un ganivet de grans dimensions mentre prenia un cafè

El dia 3 de maig, el propietari d'un bar de la Cellera de Ter va trucar els Mossos d'Esquadra, explicant-los que acabava de ser víctima d'un atracament. Segons va relatar, el lladre havia entrat al bar mentre ell s'estava prenent un cafè.

L'amo va relatar als mossos que el lladre se li va abraonar amb un ganivet de grans dimensions i el va ferir al braç. Després, l'individu el va mig estabornir, clavant-li un fort cop al cap amb el mànec del ganivet. Aprofitant que el propietari estava inconscient, el lladre va endur-se tots els diners que va poder. Segons constava a la denúncia, li va robar la cartera, es va endur tota la recaptació de la caixa registradora i també va buidar les màquines escurabutxaques del local.

Els mossos, després de rebre la denúncia, van obrir una investigació per intentar localitzar el lladre. Durant la recerca, però, els agents van adonar-se que hi havia diverses coses que no lligaven, i van acabar descobrint que l'home s'ho havia inventat tot.

Quan va veure's descobert, el propietari del bar va reconèixer que havia simulat el robatori perquè tenia diversos deutes i no se li havia ocorregut res millor per intentar aconseguir diners i fer front als pagaments pendents. Per tot això, els agents van detenir l'home, Antonio S.C., de 43 anys i veí d'Anglès (Selva) per una simulació de delicte.

La detenció va tenir lloc el passat 15 de maig. Ara, el propietari del bar, que no té antecedents, es troba en espera que el jutge que porta el cas el citi a declarar.