Una nou servei proposa entregar productes a domicili amb bicicletes de càrrega elèctriques

S'ofereix a les empreses de l'àrea urbana de Girona, Salt, Sarrià i Vilablareix

L’associació TriBici de Girona -que havia d’activar la seva proposta de bicicletes de càrrega elèctriques d'ús compartit però s'ha posposat pel coronavirus-, presenta des d'avui un nou servei de repartiment a domicili i d’últim quilòmetre.

Sota el nom de TotamBici està disponible per a petites i mitjanes empreses, comerç local, productors de proximitat, entitats, professionals i serveis públics, i ofereix la recollida de productes diversos i el seu repartiment a l’àrea urbana de Girona (que inclou Salt, Sarrià de Ter i Vilablareix).

Es tracta d’un projecte de repartiment sostenible, cooperatiu i col·laboratiu a la província de Girona. Des de TriBici es considera que davant la situació actual, aquest nou model de repartiment d’àmplia capacitat (les bicicletes de càrrega poden transportar fins a 120 kg), àgil i sostenible pot ser d’alta utilitat a la ciutat i servir com a funció social de suport a les persones que més ho necessiten amb garanties de seguretat i professionalitat.

El preu estàndard és de 6 euros per viatge (recollida i entrega) adaptable al volum del repartiment i el tipus de producte.