La UdG organitza una fira virtual d'ocupació amb més de 70 empreses inscrites

L'objectiu és posar en contacte estudiants i persones que busquen feina amb el mercat laboral

La Universitat de Girona, a través del servei UdG Ocupació, organitza la primera Fira Virtual d'Ocupació on hi participaran més de 70 empreses de les comarques gironines que busquen incorporar personal.

La iniciativa neix amb l'objectiu de connectar estudiants, alumni i persones que estiguin en un procés de cerca de feina amb les empreses inscrites a l’esdeveniment que se celebrarà el 13 i 14 de maig a través del portal web.

Durant l’esdeveniment virtual, les empreses oferiran ofertes de feina i disposaran de xats en directe per poder interactuar amb els visitants.

La Fira Virtual d'Ocupació comptarà, a més, amb un programa de càpsules ponències i tallers d'orientació en línia que s'organitzaran a través de 4 grans sales: Sala 1 d'orientació i formació contínua, Sala 2 d'emprenedoria i autoocupació, Sala 3 d'habilitats i competències i Sala 4 d'espai empresa.

Les persones interessades en participar a la primera Fira Virtual d'Ocupació de la Universitat de Girona s'hi poden inscriure fins el mateix dia de l'esdeveniment a través de la pàgina web.