Platja d'Aro inicia la segona fase d'entrega de mascaretes als infants i joves del municipi

Es començarà el proper 5 de maig

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro (Baix Empordà) ha iniciat la segona fase de distribució de mascaretes als infants i joves del municipi. La distribució gratuïta entre tots els escolars del municipi es va iniciar el 28 i 29 d’abril i tindrà continuïtat el proper dimarts 5 de maig (9-19 h) en una segona fase per a tots els infants empadronats a Castell-Platja d’Aro però escolaritzats en altres municipis.

El pla també preveu a tots els alumnes de Secundària i Batxillerat, i una nova oportunitat per a aquells d’Infantil i Primària i 1e d’ESO que no van poder-les recollir els dies assignats anteriorment. El sistema dissenyat preveu tres punts per recollir-les, un a cada vila, que es pot consultar a ciutada.platjadaro.com

Els alumnes escolaritzats o no al municipi, de 2n d’ESO a 2n de Batxillerat i també de la UAC, SIEI, Projecte Ridaura i PFI si estan empadronats a Castell d’Aro les han de recollir a la Sala Polivalent d’aquesta vila. Si són residents de S’Agaró s’han d’adreçar a l’espai municipal de Ca La Generosa (edifici on hi ha les seus de Correus i de Televisió Costa Brava).

El Palau d’Esports i Congressos és l’espai per als alumnes de 2n d’ESO a 2n de Batxillerat, UAC, SIEI, Projecte Ridaura i PFI empadronats a Platja d’Aro escolaritzats o no al municipi. També per als infants de P3 a 6è de Primària i nascuts el 2017 empadronats a Castell-Platja d’Aro (en qualsevol dels seus nuclis), però escolaritzats en altres municipis. Finalment, també per als menors escolaritzats al municipi -amb independència del nucli on viuen- que no van poder recollir la mascareta els dies assignats anteriorment.

Només és distribuirà una mascareta per infant, amb instruccions d’ús, però no models per als adults. Es recomana a les famílies que tinguin més d’un germà que facin una única recollida. Cal rentar-se les mans abans d’utilitzar-la i també després de fer-la servir; rentar-la cada dia després del seu ús a 60 graus, i guardar-la plegada amb cara estampada a l’interior i la blanca a l’exterior. Davant de qualsevol altre dubte o incidència, cal adreçar-se al Servei Municipal d’Atenció i Informació Ciutadana sobre la covid-19, al telèfon 665 500 190 (dilluns-diumenge 9-20 h) o al correu electrònic consultescovid19@platjadaro.com.

L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro ha adquirit material quirúrgic i de propilè per a l’elaboració de 10.000 noves mascaretes, que s’afegeixen a les 2.000 unitats produïdes anteriorment. La novetat és la confecció de models infantils, adaptats a les mesures facials de les nenes i nens i amb teles amb dibuixos engrescadors. La seva elaboració és possible, també en aquesta ocasió, gràcies l’acció solidària i voluntària de l’Associació de Dones de la Vall d’Aro, una trentena de modistes voluntàries del municipi i el Moviment Solidari Calonge Covid19.