Jutgen un acusat de violar una amiga borratxa amb la xicota dormint al costat

El fiscal demana 4 anys de presó per un delicte d'abús sexual i 900 euros de multa per una falta de lesions

Segons recull la fiscalia en el seu escrit de conclusions provisionals, el 5 de juliol del 2009 la parella i l'amiga van anar a passar la nit a un habitatge de Girona després d'haver estat celebrant un casament. Van arribar al pis a altes hores de la matinada i es van posar a dormir tots tres en un matalàs. El noi es va situar al mig, de manera que a un costat hi dormia la seva xicota i a l'altra banda hi tenia l'amiga.

L'acusació pública ressalta que l'acusat sabia que la víctima no volia mantenir relacions sexuals amb ell perquè al llarg de la nit li havia deixat clar. Per això, va esperar que s'adormís i aleshores, aprofitant que tenia les facultats disminuïdes per l'alcohol, li va abaixar els pantalons i la roba interior, es va col·locar a sobre d'ella i va començar a penetrar-la.

"Com a conseqüència de successives envestides l'acusat es va fer un tall al penis", recull el fiscal que afegeix que la ferida no el va aturar tot i que sabia que també podia provocar lesions similars en la noia, tal com finalment va passar. Quan l'acusat va intentar penetrar de forma més profunda, la noia es va despertar i va fugir corrent del lloc.

El fiscal acusa el jove de cometre un delicte consumat d'abús sexual amb accés carnal i demana que el condemnin a 4 anys de presó. A més, també demana que el condemnin a pagar 900 euros de multa per una falta de lesions. La fiscalia no es pronuncia en matèria de responsabilitat civil perquè la víctima ha renunciat a cobrar una indemnització per aquests fets.