Televisió de Girona estrena un programa de reportatges d’actualitat de proximitat

L’espai repassarà cada setmana com batega el territori, com es gestiona tot allò que passa; per saber-ho i per entendre-ho.

Els quatre primers reportatges seran:

“L’energia de la discòrdia”, en què TV Costa Brava aborda la problemàtica que ha generat la proposta del Govern d’instal·lar un mini parc eòlic al Baix Empordà, en un reportatge elaborat per.

A “Sense justícia”, TV Ripollès analitza com afecten les retallades que l’Estat vol aplicar a la justícia. De prosperar aquest ajustament, el Ripollès podria perdre els Jutjats de Primera Instància, i els veïns de la comarca haurien de dirigir-se a Osona.

A “Carn de prestigi”, Olot TV mostra un Mas de la comarca que ha aconseguit un toro i vuit vedelles de la raça Aberdeen Angus, els animals de la qual es considera que tenen una de les millors carns del món.

Per últim, a “Dragon boat”, Canal Català Girona Pla explica com és una modalitat de rem estesa arreu del món, i que arriba a l’Estat espanyol per primera vegada: el Dragon boat. Prové del piragüisme i és originària de la Xina. A Banyoles, ja es prepara un Festival el proper cap de setmana.
Producció en xarxa

“Actual Comarques” és un espai que compta amb la participació de 8 cadenes de proximitat de la Demarcació. Televisió de Girona i la Xarxa de Televisions Locals s’encarreguen de la producció i difusió El programa es podrà veure cada cap de setmana a: TV Ripollès, Olot TV, TV Costa Brava, Empordà TV, Canal 10 Empordà, Canal Català Girona Pla, Canal Català La Selva i TV Girona.