Un pregó online a càrrec de personal sanitari de l'hospital donarà el tret de sortida a les Fires de la Santa Creu virtuals

Avui a les set de la tarda comença el xupinasso per Internet

L’Ajuntament de Figueres (Alt Empordà) ha programat un pregó virtual que anirà a càrrec de personal sanitari de l’Hospital de Figueres. Amb aquesta iniciativa es pretén fer un homenatge a la tasca i a l’esforç dels treballadors de la salut. Aquest tindrà lloc el proper 30 d’abril, a les 12 del migdia i es podrà veure a través dels perfils oficials de l'Ajuntament a Instagram, Twitter i Facebook.

Arran de l’estat d’alarma a causa de la crisi sanitària de la covid-19, l’Ajuntament de Figueres (Alt Empordà) va decidir ajornar les Fires i Festes de la Santa Creu, que havien de tenir lloc des d’ahir fins el 3 de maig.

Per altra banda, s’ha programat una simulació virtual dels focs artificials que posen punt i final a les festes de la Santa Creu, el proper 3 de maig a les 20.15h.

L’Ajuntament de Figueres també ha posat els canals de comunicació del consistori per tal de fer difusió dels actes virtuals que han programat entitats de la ciutat, posant-s’hi en contacte i des d’on s’anunciaran els actes virtuals previstos.

El primer acte que es podrà veure avui és el xupinasso a partir de les set de la tarda i la resta es poden consultar en aquest enllaç.