Millo, únic candidat a la presidència del PP de Girona

Presenta 327 signatures de militants del partit quan només són necessàries 75 per presentar candidatura

Millo ha mostrat la seva il·lusió per tornar a optar a la presidència del partit a les comarques gironines, ha agraït els avals rebuts i ha afegit que “volem consolidar la unitat i el creixement del Partit Popular de Girona que ja es demostra en la presentació d’una sola candidatura a la presidència en el nostre proper Congrés Provincial”. Enric Millo també ha volgut destacar “la bona feina que s’està fent des del partit a Girona” i que “ha tingut la seva recompensa amb més pes gironí a la nova executiva del Partit Popular de Catalunya”.

La candidatura d’Enric Millo es revalidarà definitivament en el transcurs del Congrés Provincial del PP, que es celebrarà el proper 17 de juny a l’Auditori de Girona, i per fer-ho, haurà de presentar els avals de com a mínim el 30% dels 251 compromissaris del Partit Popular de Girona. D’aquests 251 compromissaris, 53 són nats i 198 són electes, aquests últims repartits per comarques en funció de la representació territorial.

Així mateix, al 12è Congrés Provincial s’exposaran tres comunicacions: la d’Acció Política presentada per la diputada al Congrés dels Diputats i portaveu a l’Ajuntament de Girona, Concepció Veray; la d’Acció Municipal amb la portaveu del PPC a Palafrugell, Laura Galiana, com a titular i la d’Acció Social que defensarà el portaveu del partit a Lloret de Mar, Enric Martínez.