El director del Festival Internacional de Circ de Girona, Genís Matabosch, supera un càncer

Ho ha explicat a través de les xarxes socials

El director del Festival Internacional del Circ Elefant d'Or i del Circ de Nadal de Girona i impulsor de Circusland de Besalú, Genís Matabosch, ha superat un càncer.

Així ho ha anunciat en un emotiu vídeo publicat per la seva parella a les xarxes socials, per anunciar la recuperació. Matabosch explica que el dia de Sant Jordi, quan va rebre la notícia que havia superat la malaltia, un limfoma de Hodgkin, va ser "el millor dia" de la seva vida. Havia superat el càncer que li van diagnosticar a mitjans d'octubre: "He sortit de l'infern", expressa.

En el vídeo del veí de Figueres (Alt Empordà), que ara resideix a Besalú (Garrotxa) explica: “Avui és el millor dia de la meva vida! M’han dit que he superat el càncer que em van diagnosticat a mitjans d’octubre. Gràcies als que han fet possible sortir del túnel: a la millor mare del món, a l’increïble Joan i a la seva familia extraordinària; als doctors Ramón Tarrés, Juan José Fibla i Francesc Bosch i a la resta de grans professionals i persones de l’Institut Oncològic de la Clínica Quirón; als amics que han guardat el secret i al meu extraordinari equip que s’ha crescut en el darrer Circ de Nadal i Festival aconseguint que la meva feble salut no afectés el bon desenvolupament dels espectacles. No volia despertar compassió ni alerta, així som els del circ: perdoneu no haver-ho dit fins avui. Molts ànims a aquelles persones que avui esteu en la lluita: us en sortireu, no us deixeu vèncer per la por o l’angoixa, endavant! Us estimo!”