Miquel Calm reelegit president de Convergència a la Garrotxa

En l’assemblea també es va escollir el nou president local de CDC a Olot, Joan Reixach

Calm és empresari del món de les assegurances, actualment és alcalde de la Vall d’en Bas des de l’any 1999 i diputat provincial a la Diputació de Girona. En la seva intervenció, el president de CDC a la Garrotxa va destacar “em torno a presentar a la reelecció per la meva trajectòria en el món comarcal durant aquests últims anys, en els quals he treballat amb il·lusió i perseverança per obtenir uns magnífics resultats en les passades eleccions municipals i els resultats han mostrat la bona feina feta. Per altra banda, en aquests pròxims anys m’agradaria donar una empenta a la gent jove per tal que vagi agafant representativitat i seguir amb el projecte endegat a nivell del partit a la comarca de la Garrotxa”.
 
A més, Calm va marcar quins seran els objectius del seu equip “mantenir els resultats aconseguits a la comarcal, consolidar-los; dinamitzar el partit en les seves diferents àrees; recollir les inquietuds de tots els militants i fer que la comarca tingui veu pròpia tant dins el partit com dins el país”.
 
En relació als membres de l’executiva que l’acompanyen en la candidatura va afirmar “he incorporat gent transversal, de diferents edats i de diferents àmbits de la nostra comarca que espero m’ajudi en aquest nou projecte que començo”.
 
En la seva intervenció Josep Rull, secretari d’organització de CDC, va destacar la necessitat que tots els assistents ajudin “a crear una majoria social que doni suport al pacte fiscal avui imprescindible” . Per Rull, "serà amb l'estat propi que podrem mantenir la nostra identitat nacional, decidir sobre els nostres recursos econòmics, garantir el benestar dels nostres ciutadans i la cohesió social”. "Els militants necessitem que tingueu un compromís molt immediat i, per tant, us donarem les eines per poder-ho treballar".
 
Formen part de l’executiva:
- Josep Berga
- Daniel Bosch
- Lluís Colom
- Moisès Coromina
- Josep M. Corominas
- Helena Dorca
- Joan Espona
- Josep Gelis
- Lluís Guinó
- Joan Guirado
- Eduard Llorà
- Carles Llorens
- Pere Macias
- Josep M. Ortuño
- Joan Reixach
- Santi Reixach
- Ma. Angels Serra
- Estanis Vayreda
- Jordi Ventolà
- Jordi Xuclà
- Miquel Àngel Zarza
 
Joan Reixach, nou president local de CDC a Olot
 
Per altre banda, ahir també va tenir lloc l’assemblea local de militants que va escollir a Joan Reixach com a nou president local. Reixach agafa el relleu del Llorenç Colomé, president en els últims 4 anys.
 
Reixach va agrair a Colomé la bona feina feta, “hem fet moltes activitats durant aquest anys: Caminabarris, Sopar de Duro, Olot+Idees, Olot t’escoltem, Sopar de Nadal etc. Has estat un molt bon president local i t’agraeixo en nom de tots els militants la feina realitzada pel poble i per CDC”.
 
En la seva intervenció el nou president local va fer un breu resum del seu programa pels pròxims quatre anys, en que va destacar alguns dels principals objectius com són “dinamitzar el partit; incorporar nous militants i generar discurs”.
 
Per últim va presentar la nova executiva, segons va explicar “una executiva per sumar, incorporar gent diferent amb punts de vista més ampli”. Membres Consell Executiu Local: Mia Corominas, Albert Costa, Pep Berga, Josep Gelis, David Najera, Gerard Pararols, Mireia Soy, David Coromina, Jordi Rovira, Josep Ligero, Marta Rubió, Marta Farrés