Només 3 dels 28 agents de la Policia Local de Tossa de Mar donen positiu per coronavirus

És un dels cossos amb menys afectació de les comarques gironines

Tres agents de la Policia Local de Tossa de Mar (Selva) han donat positiu per coronavirus en els testos ràpids que aquesta setmana s'han fet al cos de seguretat. Això comporta una afectació molt reduïda ja que el cos compta amb 28 agents en total.
L'alcaldessa del municipi s'ha mostrat satisfeta per aquesta fita i ha garantit que el cos local mantindrà l'activitat habitual, aïllant als agents que han donat positiu. Ara, se'ls practicarà una prova de PCR per confirmar el resultat. Per altra banda, el consistori també ha fet les proves a la residència geriàtrica que hi ha a Tossa de Mar, on no hi ha cap infectat segons els testos serològics. Aquests resultats contrasten amb l'afectació que ha tingut el virus en altres policies locals.
 
Les proves que s'han fet arreu del municipi són part de la remesa que la Diputació de Girona va comprar per a distribuir entre la demarcació de Girona. Es tracta 12.000 unitats que la setmana passada ja van començar a distribuir a cada municipi. De tots els tests comprats, 1.350 unitats es van destinar a proves pels agents de les policies locals dels municipis gironins.