Tanquen quatre dies la comissaria de la Policia Local d'Anglès per un positiu per coronavirus

Els Mossos de Santa Coloma de Farners s'han fet càrrec del servei

La comissaria de la Policia Local d'Anglès (Selva) ha tancat durant quatre dies, després que un dels seus agents hagi donat positiu per coronavirus. En concret, l'espai ha estat clausurat del dissabte 18 d'abril fins aquest dimecres dia en què va tornar a obrir, després de comprovar que els altres vuit agents del cos han donat negatiu en les proves de la covid-19.
Durant el temps que el servei municipal no ha funcionat ha estat el cos de Mossos d'Esquadra qui s'ha fet càrrec de les funcions policials al poble. Els encarregats de fer-ho han estat els agents de la comissaria de Santa Coloma de Farners. Des de que es va saber el cas positiu els companys de l'agent contagiat han agafat la baixa per precaució.
 
El policia afectat es troba aïllat a casa seva recuperant-se de la malaltia. La resta han passat les proves de coronavirus entre aquest dimarts i dimecres al matí. El mateix dimecres a la tarda la comissaria obria de nou després del negatiu dels vuit membres del cos. L'Ajuntament ja va advertir d'aquesta situació als ciutadans a través d'un missatge a les xarxes socials del consistori, on explicava que els Mossos farien rondes de patrullatge al poble.