Apunyalen un jove davant la discoteca 'St. Trop' de Lloret de Mar

La víctima segueix ingressada a l'Hospital Josep Trueta de Girona però no es tem per la seva vida

  • Els fets han tingut lloc al carrer Baix de la Riera © ACN
    Els fets han tingut lloc al carrer Baix de la Riera © ACN
  • Aquest és l'accès de la discoteca situada a Lloret de Mar © ACN
    Aquest és l'accès de la discoteca situada a Lloret de Mar © ACN

L'agressió va tenir lloc cap a quarts de cinc de la matinada d'aquest diumenge al carrer Baix de la Riera. Segons ha informat la regidora de Seguretat de Lloret de Mar, Mariàngels de la Torre, la víctima és un jove de 22 anys de nacionalitat espanyola. L'agressió, que va tenir lloc a les portes de la discoteca St.Trop', va ser conseqüència d'una picabaralla entre la víctima i un altre jove.

L'agressor es va treure una navalla d'entre la roba i li va enfonsar a la zona lumbar. A conseqüència de la ganivetada, la víctima va haver de ser traslladada d'urgència a l'Hospital Comarcal de la Selva. Des d'aquí, se'l va derivar a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Segons han informat fonts del centre sanitari, el jove es troba ingressat a planta i no es tem per la seva vida.

La regidora ha informat que els Mossos d'Esquadra treballen per localitzar l'agressor, que després de l'agressió va fugir. De moment, encara no ha estat detingut.

Des de la Federació de Locals d'Oci Nocturn, la Fecasarm, s'està estudiant el cas i no es descarta comparèixer com a acusació popular a la causa. L'advocat de l'entitat, Joaquim Boadas, ha dit que fets com el de Lloret 'malmeten la imatge del sector, i a la propera junta de la Fecasarm es decidiran les accions a emprendre'.

D'altra banda, Boadas també ha indicat que el Jutjat d'Instrucció Número 8 de Figueres ha acceptat que l'entitat comparegui com a acusació popular en l'apunyalament mortal que va tenir lloc a finals de desembre a l'exterior de la discoteca Defi Night de la Jonquera (Alt Empordà), on va morir un jove de 29 anys.

Més agressions a la zona nocturna

L'11 de novembre l'Audiència de Girona va condemnar a dos anys de presó Abdelghafour Loihmi, l'autor d'un altre apunyalament a les portes d'una discoteca de la població. L'home va participar en una baralla tumultuària a l'interior de la discoteca Tropics de Lloret i va clavar dues vegades un ganivet de deu centímetres de fulla a la víctima. Com a resultat de l'atac, van haver d'intervenir al jove d'urgència i va estar ingressat a l'hospital. També el van condemnar a pagar 5.832,01 euros per les lesions que va patir la víctima i les seqüeles de l'apunyalament.

En el judici, la Fecasarm exercia d'acusació popular i va reclamar 2.500 euros d'indemnització pels danys causats al sector de l'oci nocturn. La sentència, però, va desestimar aquest punt i va considerar que no hi havia proves que avalessin que la discoteca i el sector haguessin resultat perjudicats.
  • La regidora de Seguretat de l\'Ajuntament de Lloret de Mar, Mariàngels de la Torre, explica els fets.