La Regió Sanitària de Girona confirma set morts per coronavirus i 33 casos nous

Hi ha 24 altes més i s'arriba a un total de 1.210

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha confirmat avui que al llarg d'ahir dilluns van morir set persones més per coronavirus, el que representa un acumulat de defuncions a la província de Girona de 458 en total.

Desglossat s'especifica que en total ja han mort en hospitals 236 en total, en residències 96 en total, 19 en domicilis i 106 no estan classificats -inclou casos positius i sospitosos-.

Pel que fa al nombre de casos nous se n'han registrat 33 més, assolint un total de 3.658 contagiats. Salut calcula que hi ha 6.912 persones a qui no se'ls ha fet la prova però són casos sospitosos de tenir Coronavirus SARS-CoV-2, 272 més que el diumenge.

Respectes les altes hospitalàries s'han registrat 24 de noves al llarg d'ahir, el que suposa un total de 1.210 pacients.

D'altra banda hi ha 514 persones hospitalitzades per coronavirus a la província (quinze menys que diumenge) de les quals 69 es troben en estat greu (tres menys que abans d'ahir). Finalment el nombre de professionals sanitaris contagiats ara mateix són 403 són professionals sanitaris (nou menys que diumenge).