Detingut mentre collia espàrrecs a l'AP-7 a Vilafant per trencar el confinament i agredir un mosso

La seva parella va ser sancionada per no respectar l'estat d'alarma

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home que va agredir un agent quan una patrulla de Trànsit el va sorprendre a ell i a la seva companya mentre caminaven pel voral de l'AP-7 en ple estat d'alarma.
Els fets van tenir lloc aquest dilluns pels voltants de dos quarts de tres de la tarda a l'alçada de Vilafant (Alt Empordà). Després de veure la parella al voral de l'autopista, la patrulla s'hi va acostar per demanar-los què feien allà. Tant ell com ella van reaccionar de manera airada i veient que no col·laboraven, els Mossos els van demanar que s'identifiquessin. Ella hi va accedir, però ell va resistir-se. I quan els mossos li van dir que els acompanyés fins a comissaria, va ventar un cop a un dels agents.
 
Per això, la patrulla el va detenir per agressió a agent de l'autoritat. L'arrestat és un home de 72 anys de nacionalitat cubana, veí de Barcelona i a qui ja li consten antecedents. A més de la detenció, els Mossos d'Esquadra l'han denunciat tant a ell com a ella per saltar-se el confinament.