El PSC reclama un pacte de tots els partits per acabar amb el desdoblament de l'N-II

Els socialistes aprofiten per demanar més ambició a CiU

El primer secretari del PSC de les comarques gironines, Juli Fernández, recorda a CiU que ell mateix va proposar, fa dos mesos, a la Cambra de Comerç i a la FOEG, posar les bases del pacte que proposa.

“Ens afegirem a un pacte unitari perquè l’N-II és una reivindicació històrica. L’anterior govern de l’Estat ho va intentar i ara el que s’ha de fer és treballar conjuntament per convertir, d’una vegada per totes l’N-Ii en un element estratègic prioritari”, reflexiona el primer sceretari dels socialistes de les comarques gironines. “El PSC s’hi afegirà però volem anar més enllà, reclamem més ambició. Volem un pacte a favor dels grans reptes que tenen les comarques gironines”, insisteix els socialista en referència al tren i l’Hospital Josep Trueta.

“El que no podem fer és trobar-nos en estratègies d’aparador. En aquest cas no ens hi trobaran. Serem en un pacte  sempre i quan els partits polítics se’l prenguin seriosament i serveixi per consensuar actuacions concretes”, precisa el primer secretari.