Jaume Torramadé és reelegit president de la Intercomarcal d'UDC a Girona

Afirma que "hem sabut trobar la manera de dir les coses sense que això signifiqui una tragèdia o un cataclisme"

Torramadé ha fet un balanç positiu del període 2008-12 "perquè hem passat de l'oposició al govern en moltes institucions, com la Diputació, a la qual hem accedit a la presidència per primera vegada, tenim un consell comarcal, el del Ripollès i cinc vicepresidències i molts ajuntaments". "Hem sabut trobar encaixos i no hem d'oblidar que el nostre partit treballa per ell però també pel país, per Catalunya", ha sentenciat.

A nivell de militància, Torramadé ha celebrat que Unió ha crescut més d'un 85%, sobretot en les comarques de l'Alt Empordà i el Gironès i també a la Selva i el Baix Empordà. ·Estic molt satisfet perquè és un dels objectius que em vaig fixar fa quatre anys", ha reblat.

Torramadé no s'ha mostrat tan satisfet del nombre de regidors i d'alcaldes: "Aquest és un resultat que no és culpa de ningú i en tot cas l'ha d'assumir el president i és el que he fet, l'assumeixo jo. Aquest ha estat un resultat regular. El fort increment en la militància no s'ha vist traduït en un creixement semblant en nombre d'alcaldes i regidors". Per tant, ha dit, "el balanç és positiu però hem de fer un esforç en l'aspecte institucional".

La resta de membres de la Intercomarcal de Girona l'escollirà Torramadé en les pròximes setmanes.