Sanjosex, Miquel Abras i Mazoni toquen per la gent gran de la Residència Zoilo Feliu de la Bisbal

La iniciativa vol fer més amè el confinament dels residents del centre

La Residència Geriàtrica Zoilo Feliu de la Bisbal d’Empordà segueix amb les visites restringides des del decret d'estat d'alarma pel coronavirus. Aquest fet porta als residents a no poder tenir contacte amb els familiars. Per alleugerir aquesta càrrega ha nascut una iniciativa de diversos músics de la Bisbal i la residència per fer arribar vídeos seus tocant cançons per a la gent gran.

L’objectiu és recollir vídeos amb interpretacions musicals on surtin persones tocant cançons d’època, que puguin ser conegudes per les persones d’edat més avançada.

La proposta ha arrencat amb tres cançons publicades de la mà de Sanjosex que ha versionat la cançó "Pel teu amor" de Josep Ribas i Gabriel; Miquel Abras, que ha interpretat "País petit" de Lluís Llach; i Mazoni que ha adaptat el bolero "Dos gardenias" de la cubana Isolina Carrillo.

Des de la Residència Geriàtrica Municipal Zoilo Feliu i el consistori han fet una crida a que músics d’aquí i de més enllà, professionals o amateurs, s’animin a arribar els seus treballs. Els vídeos enregistrats es poden fer arribar via enllaç de YouTube, o directament enviant l’arxiu al correu ‘comunicacio@labisbal.cat’. Tots els enregistraments recollits seran publicats en un apartat específic dins el web de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà.