199.200 gironins s'han informat sobre el coronavirus a través d'El Gerió Digital

El digital marca un nou rècord històric d'audiència

El diari digital de referència a les comarques gironines, El Gerió Digital, ha marcat un nou rècord històric d'audiència amb 199.204 visitants únics registrats aquest mes de març (a l'espera de rebre la certificació d'OJD Interactiva) amb un total de 400.000 visites. Les dades el consoliden com el mitjà de proximitat gironí de més abast entre els lectors de la província de Girona.

La informació més consultada durant aquest passat mes ha estat tota la relacionada amb la crisi sanitària del coronavirus. Des d'un inici es va fer un seguiment exhaustiu de les informacions més rellevants i publicat diverses informacions en exclusiva com ara la primera mort per covid-19 a la província com també els dos primeres positius a la presó del Puig de les Basses.

En tot el mes de març s'ha publicat a El Gerió Digital 427 articles relacionats amb la pandèmia que feien referència a l'àmbit geogràfic de Girona. A nivell de xarxes socials el nombre de seguidors a Facebook s'ha incrementat en 800 seguidors (17.542) mentre que a Twitter s'ha crescut en 350 de nous (12.696).