Més de 5.000 alumnes participaran en la trobada de corals d'instituts de secundària

Els estudiants provindran de 120 centres de tot Catalunya i Andorra

El director dels Serveis Territorials d'Ensenyament a Girona, Albert Bayot, ha remarcat en la presentació de la trobada l'acció que s'ha fet de vincular la ciutat amb l'educació musical, en el sentit que s'han marcat itineraris perquè els alumnes passin per carrers o places que porten el nom de persones lligades al món de la música. D'altra banda, ha explicat que no es tracta només d'un acte de posada en escena sinó que ha destacat el treball de fons que comporta als centres, amb els conseqüents compromisos dels nens i el significat de la implicació del centre per la música i l'art.

Hi ha previstes altres trobades de corals de centres d'Educació Infantil i Primària a nivell de comarques gironines, de les quals es faran tres edicions, dues a Girona i una a Palafrugell (Baix Empordà), el proper mes de maig.

A les comarques gironines per segona vegada

La Trobada de Corals d'Educació Secundària, que es fa cada curs a una ciutat diferent de Catalunya, té com a objectiu promoure el cant coral i el conjunt instrumental en els centres de secundària. La primera trobada es va celebrar a l'IES Sant Josep de Calassanç de Barcelona i hi van participar dinou corals i un conjunt instrumental de vent. Passades disset edicions, en aquest divuitè any la trobada se celebrarà a les comarques gironines per segona vegada.