Arresten una jove parella que van ocupar una casa a Tamariu durant el confinament

Circulaven amb un ciclomotor sense permís de conduir ni assegurança

El passat cap de setmana, la Policia Local de Palafrugell (Baix Empordà) va detenir a Tamariu un noi i una noia acusats d’un presumpte delicte d'entrada en habitatge alié  i per un contra la seguretat vial. Els dos detinguts també van ser denunciats per trencar el decret de confinament. Es tracta de dos veïns de Palafrugell, una noia de 27 anys i un noi de 21 anys, detingut en ocasions anteriors per altres fets il·lícits.

Els fets van ocórrer el passat diumenge quan una dotació de la Policia Local que patrullava per l’àrea d’Aigua Gelida, a Tamariu, va detectar un ciclomotor estacionat, que anteriorment ja havien identificat per ser conduït per una persona sense permís de conduir. Durant la inspecció de la zona, els agents van observar dues persones, un noi i una noia, que fugien corrent. Els agents els van poder interceptar a pocs metres del lloc, amagats darrere unes roques del camí de ronda.

Posteriorment, els agents van localitzar un habitatge amb la porta esbotzada i al seu interior una bossa de mà amb documentació dels identificats. Aquestes dues persones van quedar detingudes per un presumpte delicte d'entrada en habitatge alié i per un delicte contra la seguretat vial. El conductor del ciclomotor també va quedar denunciat per manca d'assegurança i el ciclomotor va quedar immobilitzat a dependències policials. A més a més, els dos detinguts també van ser denunciats per trencar el decret de confinament.