Calonge crea un mapa interactiu de comerços amb serveis a domicili i comerços oberts

Es divideix per alimentació, pagesia, serveis sanitàris i altres

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni (Baix Empordà) per tal de facilitar informació sobre els comerços que presten serveis a domicili i els que estan oberts durant el confinament per coronavirus ha iniciat un nou servei. Inicialment l'Ajuntament va elaborar un llistat per oferir aquesta informació a la ciutadania, i ara ha transformat aquest llistat en un mapa interactiu que es pot consultar online.

El mapa situa en 4 categories els comerços i serveis: alimentació, serveis sanitaris, pagesia i altres. Sota aquestes 4 categories es pot consultar a través d'un mapa tots els establiments que continuen prestant serveis, i inclou el tipus d'establiment, l'horari actualitzat i el telèfon de contacte.

El mapa es pot consultar al web de l'Ajuntament amb un accés directe des de la pàgina inicial, així com directament i a les diferents xarxes socials del consistori En el mapa interactiu s'hi han inclòs una cinquantena de comerços de serveis considerats essencials, la major part dels quals corresponen a alimentació, així com d'altres serveis bàsics com dentistes, òptiques, benzineres i estancs. El mapa s'ha elaborat en coordinació amb l'àrea de Comerç i la d'Informàtica de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, i està en constant actualització.