S'esfondra part d'un teulat en un edifici de tres plantes a Blanes

Les dues inquilines no han resultat ferides

Part d'una teulada d'un edifici de Blanes (Selva) s'ha ensorrat poc després de la una de la tarda d'avui sense provocar ferits.

L'habitatge, de tres plantes, es troba situat al carrer de l'Or, al centre del municipi. En el moment de la caiguda, les dues úniques inquilines de l’immoble, de 56 i 89 anys d’edat, estaven dinant a la part baixa de l’edifici, i han resultat il·leses.

Segons ha relatat una veïna de l’edifici del costat, les dones s'han assabentat de l'incident un cop els han preguntat si es trobaven bé després. Les inquilines han explicat que, efectivament, havien sentit un terrabastall, però havien pensat que el soroll provenia d'un altra banda i no tenia relació amb el seu immoble.

La caiguda de part del sostre ha deixat un forat d’entre 20 i 30 centímetres d’ample i no ha afectat les plantes inferiors. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat diverses dotacions de la Policia Local, Bombers de la Generalitat, Mossos d’Esquadra i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que no ha intervingut.

D'altra banda s'ha determinat que un tècnic especialitzat faci una revisió dels danys per assegurar-se que l’estructura de l’edifici no està amenaçada. Paral·lelament, es posaran en contacte amb el propietari de l’edifici –les dues dones són llogateres- perquè faci la reparació dels danys. Tot l’operatiu desplegat ha finalitzat a quarts de quatre de la tarda.