Detenen cinc menors a Girona acusats d'un delicte de robatori amb força

Els joves van entrar en un casa del barri de Sant Narcís i van sostreure consoles, un ordenador portàtil i una cartera

El dimarts passat, una parella d'agents de la Secció d'Investigació i Seguretat de la Policia Municipal de Girona, que efectuava tasques de vigilància i seguretat pel barri de Sant Narcís va veure un jove recolzat davant d'una casa del carrer Roselló del municipi amb una actitud vigilant. Instants després, el menor es va unir a un grup de quatre nois, un dels quals portava una motxilla a l'esquena. Els nois, en adonar-se de la presència policial van deixar la motxilla darrere un cotxe i es van posar a córrer per fer-se escàpols.

Mentre els agents observaven el contingut de la motxilla, una altra dotació policial va donar abast a dos dels menors, prop del carrer Marques i Ribalta.

Dins la bossa els policies van trobar un parell de vídeo consoles, un ordinador portàtil, diversos CD i una cartera, entre d'altres objectes de valor. Els agents van saber que els objectes havien estat sostrets d'un domicili. Un cop fetes les primeres detencions, els agents de la Secció d'Investigació i Seguretat de la Policia Municipal de Girona van iniciar gestions per esbrinar la identitat de la resta de sospitosos. Finalment, el passat dijous dia 12 d'abril, els policies van detenir a tres menors més com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.