91 professionals sanitaris de Girona tenen coronavirus: 58 a l'hospital Trueta i 33 a atenció primària

Entre ells hi ha 33 infermers i 28 metges

L'Institut Català de la Salut (ICS) Girona informa que hi ha 91 professionals sanitaris que han donat positiu per coronavirus. D'aquests, 58 són de l'hospital Josep Trueta i 33 treballen a l'atenció primària.
Segones les dades facilitades, 33 són infermers, 28 metges, onze auxiliars d'infermeria, vuit zeladors, sis administratius, dues llevadores i dos odontòlegs i un tècnic. Dels 91 professionals amb la covid-19, n'hi ha un d'ingressat que està estable i els altres estan als seus domicilis. La majoria tenen una simptomatologia lleu o són asimptomàtics i els que tenen símptomes més acusats no han requerit ingrés hospitalari fins al moment.
 
L'ICS concreta que la Unitat Bàsica de Prevenció (UBP) ha fet un total de 402 extraccions de mostres als professionals de les quals 91 han donat positiu. La plantilla total és de 3.628 treballadors.

Al Trueta han detectat 58 positius: 25 infermers, onze metges, deu auxiliars d'infermeria, vuit zeladors, dues llevadores, un administratiu i un tècnic. A atenció primària són 33: disset metges, vuit infermers, cinc administratius, dos odontòlegs i un auxiliar d'infermeria.

L'ICS Girona desitja a tots els professionals afectats que es recuperin aviat.