El Black Music Festival reprograma dos concerts anul·lats pel coronavirus a la tardor

Ben L'Oncle Soul actuarà el 3 d'octubre i els Koko-Jean & The Tonics, el 21 de novembre

El Black Music Festival ha anunciat dues noves dates pels concerts que ha ajornat a causa de la crisi sanitària del coronavirus. D'una banda, el francès Ben L'Oncle Soul, que hauria d'haver actuat el divendres de la setmana passada, ho farà el dissabte 3 d'octubre a l'Auditori de Girona.
Les persones que haguessin comprat l'entrada per l'anterior concert podran mantenir-la per a la nova data, mentre que aquells qui vulguin retornar-la hauran de comunicar-ho en un correu electrònic a l'adreça taquilles@auditorigirona.org abans del 24 d'abril i se'ls ingressarà el preu de forma íntegre.
 
Per altra banda, el festival també ha anunciat que el quartet barceloní Koko-Jean & The Tonics actuaran el dissabte 21 de novembre a l'Espai Ter de Torroella de Montgrí (Baix Empordà). Igual que en el cas anterior, el festival mantindrà les entrades que la gent ja havia comprat pel concert inicial, previst inicialment per aquest divendres 27 de març. Per a totes les persones que prefereixin tornar l'entrada, hauran d'enviar un correu a info@espaiter.cat abans del 20 d'abril i se'ls retornarà l'import íntegre.