Mor un Guàrdia Civil de 37 anys per coronavirus sense patologies prèvies

Abans de contraure la malaltia realitzava el servei amb normalitat

Un agent de 37 anys sense patologies prèvies destinat al Servei de Retribucions de la Guàrdia Civil ha mort aquest dimecres a Alcorcón (Madrid) i s'ha convertit en la primera víctima mortal pel coronavirus d'aquest cos, segons informa l'Associació Unificada de Guàrdies Civils, a la qual pertanyia.

El mort era membre de la Junta Directiva Provincial de la delegació de Madrid de l'esmentada associació, majoritària en el Consell de la Guàrdia Civil.

L'agent, que no tenia patologies prèvies i que abans de contraure la malaltia prestava el seu servei amb normalitat, portava ingressat diversos dies greu al centre hospitalari Quirón de Alcorcón. Tenia una filla de cinc anys.

L'Associació Unificada de Guàrdies Civils (AUGC) expressa la seva "desolació davant aquesta tragèdia que s'uneix a la de les més de cinc-centes famílies a Espanya que han perdut un ésser estimat" per aquesta pandèmia.

"No ens cal sinó mostrar tot el nostre afecte i suport a la seva família ia tots els seus al·legats i tornar a recordar a tota la ciutadania que compleixi rigorosament les mesures establertes pel Govern per intentar aturar aquesta amenaça sense precedents", afegeix l'AUGC a un comunicat.

L'AUGC destaca que l'agent mort "sempre va ser un guàrdia civil compromès amb el seu treball i el servei a la societat i disposat a ajudar els seus companys sempre que li van necessitar".