Els supermercats Condis obriran una hora abans per atendre només als majors de 65 anys

Es vol minimitzar així el risc de contraure el coronavirus

La cadena de supermercats Condis ha decidit posar en marxa una iniciativa per donar suport a les persones grans, un dels col·lectius més vulnerables i amb major risc de complicacions en el cas de contraure el coronavirus. Els principals supermercats Condis de Catalunya avançaran la seva obertura una hora per atendre exclusivament a les persones de més de 65 anys.

Aquesta mesura, que s’aplicarà a partir de divendres, pretén facilitar al màxim la seguretat i la tranquil·litat d’aquestes persones que no hauran de fer cues i es trobaran amb l’establiment perfectament higienitzat a primera hora del matí.

“Aquesta iniciativa pionera és la nostra manera de contribuir a les meravelloses iniciatives ciutadanes i de molts col·lectius que aquests dies estan sorgint al nostre país. Des de qualsevol àmbit, tots podem fer alguna cosa per ajudar a millorar la situació si ens ho proposem”, ha afirmat Xavier Pérez, director de Màrqueting i Comunicació de Condis.

Inicialment seran tots els supermercats propis de Catalunya els que oferiran aquest servei exclusiu per a persones de més de 65 anys, però es busca que molts dels establiments en règim de franquícia es sumin a la iniciativa per tal de poder donar la màxima cobertura geogràfica.

“Condis és una cadena de supermercats de proximitat, amb una àmplia presència als barris i a les poblacions de Catalunya. Busquem que aquesta mesura pugui beneficiar al màxim de persones i per això anirem ampliant progressivament el nombre de supermercats que ofereixen aquest servei”, ha explicat Xavier Pérez.

A partir de les 10 h del matí, podran accedir als supermercats la resta de clients amb normalitat, seguint les mesures específiques que la companyia ha posat en marxa per tal de garantir la seguretat i la salut de clients i treballadors mentre duri l’epidèmia.