Confirmen dos casos lleus de fragilitat a Sarrià de Ter

L'Ajuntament fa un seguiment de les persones més fràgils

L'Ajuntament de Sarrià de Ter (Gironès) ha confirmat dos casos lleus de fragilitat al municipi i assegura que "s'hi està treballant".

Per tot plegat i degut a la situació d'estat d'alerta decretat pel covid-19 i les últimes directrius del Departament de Salut s'han organitzat els Serveis Socials Bàsics en funció de les directrius i necessitats que sorgeixen mentre s'atenen totes les trucades amb el corresponent cribratge per tal de fer la gestió corresponent i derivació al Consorci de Benestar Social i/o als Serveis d'Atenció a la Gent Gran.

Els corresponents treballadors i tècnics estan a disposició, sigui presencialment o mitjançant teletreball, atenent les situacions de salut i situacions particulars per si se'ls requereix per algunes atencions puntuals i/o necessitat d'intervencions o suport.

Pel que fa a l'atenció de la gent gran, fins que es torni a la normalitat, cada tècnica farà ronda de contactes telefònics amb especial incidència en aquells casos de més fragilitat. Es reforçaran les recomanacions de salut i s'avisaran als serveis socials d'indicis de risc. Portaran un control intern i alertaran de qualsevol incidència. Pel que fa al SAD, s'ha facilitat material de protecció essencial i s'ha reduït el nombre d'atencions limitant-les a les imprescindibles. Es farà en aquests casos seguiment telefònic de més freqüència.