La Policia Local de Salt sanciona a divuit persones que circulaven pel carrer injustificadament

També s'ha decretat l'ordre de tancament a deu establiments

La Policia Local de Salt (Gironès) ha començat a imposar denúncies per les restriccions de l'estat d'alarma amb sancions greus que poden anar dels 100 als 600.000 euros.

Des del cos de policia s'ha informat que fins a la data d'avui ja s'han denunciat a divuit persones per circular per la via pública de forma injustificada i també s'ha decretat el tancament de deu establiments que havien obert les seves portes sense tenir permís. També ha fet tancar o aixecat acta de deu establiments que també incomplien el decret.

El regidor de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Salt, Toni Vidal, detalla a través d'un comunicat que "s'estan duent a terme els patrullatges policials per tal de reduir la presència de persones al carrer sense justificació" i, alhora, també actuen en aquells establiments "que no compleixen amb els requeriments de l'estat d'alarma". "Hem començat aquest dilluns i no ens aturarem", adverteix.

D'altra banda, l'Ajuntament de Salt ha creat un canal de Telegram (ajuntamentdesalt) per informar de les darreres informacions que sorgeixin. Els veïns interessats a rebre les novetats s'han de descarregar l'aplicació, fer una recerca del canal (ajuntamentdesalt) i unir-se.