La parròquia de Sant Jaume de Salt ofereix missa online durant el confinament

Es pot veure per Twitter i el seu canal de YouTube

El mossèn de la parròquia de Sant Jaume de Salt (Gironès), Jordi Callejón, ha recorregut a les xarxes socials per fer front al coronavirus.

Diumenge va començar a emetre la missa -en castellà a les 10 i en català a les 12- a través del web de la parròquia i del seu perfil a Twitter. "Ha estat un diumenge diferent i molt estrany, però el que ens mou és donar un bon servei (...). No hi ha mal que per bé no vingui", deia en una piulada.

Aquesta setmana mossèn Callejón ja ofereix dues hores d'adoració diària a la tarda per fer una estona de pregària, silenci i contemplació; i missa diària a les set. A més, també penja vídeos a YouTube amb el missatge de l'evangeli. "El confinament l'hem de viure com uns exercicis espirituals, un regal en plena Quaresma!", apunta el mossèn.

Pregària i toc de campanes a les dotze

A més, les diòcesis amb seu a Catalunya s'han unit a la iniciativa promoguda per la Conferència Episcopal Espanyola per tal que cada dia a les dotze del migdia es resi la pregària de l'Àngelus, mentre es fan sonar les campanes de les esglésies, "en solidaritat amb tots els confinats a les seves llars i per agrair l'entrega de tots els qui generosament treballen per atendre i combatre la pandèmia del coronavirus covid-19".