CCOO denuncia a la Inspecció de Treball l'empresa Pere Vilà per impagaments als treballadors

A principis d'any, sis treballadors van portar la direcció davant els tribunals perquè asseguren que els deu més de 30.000 euros des del 2011

El passat mes de gener, els serveis jurídics de CCOO ja van presentar una demanda davant el Jutjat Social per reclamar a l'empresa el pagament de 30.683,80 euros que l'empresa deu a sis treballadors en concepte de salaris i vacances pendents del 2011. El sindicat denuncia que aquesta quantitat s'ha vist incrementada, ja que l''empresa tampoc els ha pagat la part de les pagues extraordinàries inclosa en les mensualitats, cosa que formava part de les millores pactades amb l'ERO temporal.

El passat 9 de març, el Tribunal Laboral de Catalunya va citar la direcció de l'empresa a instàncies de CCOO per analitzar la situació de l'empresa i demanar-li informació per aclarir el futur de la plantilla, ja que el proper 10 d'abril s'acaba l'ERO temporal. CCOO ha comunicat que l'empresa no s'hi va presentar. .

Davant aquesta situació, CCOO ha decidit denunciar l'empresa davant la Inspecció de Treball pels impagaments acumulats. El sindicat vol donar suport als treballadors de Pere Vilà Ferros i Aluminis i ha exigit a l'empresa que aclareixi quins són els seus plans de futur per als propers mesos, ja que tota la plantilla (té nou treballadors) està afectada per l'ERO temporal i, segons el sindicat, l'empresa no manté cap tipus d'activitat.