Crida a estudiants de medicina de la UdG, llicenciats i metges jubilats per ajudar a atendre pacients

El Col·legi de Metges de Girona impulsa un registre per fer front al coronavirus

El Col·legi de Metges de Girona (COMG) fa una crida a estudiants de Medicina de la UdG, metges recentment llicenciats, llicenciats pre MIR i metges jubilats perquè ajudin a combatre l'expansió del coronavirus en cas de ser necessari.
En coordinació amb la universitat, l'Ajuntament de Girona i l'ICS, s'ha habilitat un correu per a aquelles persones disposades a donar un cop de mà amb les visites domiciliàries a persones grans o vulnerables de la demarcació i per donar suport a centres de primària i hospitals. Expliquen que la iniciativa s'ha pres davant l'"alt volum d'activitat sanitària" per la covid-19.
 
Segons expliquen en un comunicat, l'objectiu és "registrar les persones interessades i, en cas de ser necessari, poder ajudar els professionals sanitaris i vetllar pel benestar de les persones que es troben en situació de més vulnerabilitat". La crida es dirigeix a estudiants de Medicina de la UdG, metges recentment llicenciats, llicenciats pre MIR i metges jubilats. I afegeixen que "és responsabilitat de tots destensionar el sistema sanitari i ser solidaris per disminuir el ritme de creixement de casos de COVID-19 i evitar un augment ràpid dels casos greus i molt greus".

El correu per als interessats és suportcovid19@comg.cat.