L'Ajuntament de Lloret treballarà a porta tancada i decreta serveis mínims

El consistori suspèn els terminis de licitacions, preinscripcions escolars i de selecció de personal

L'Ajuntament de Lloret de Mar (Selva) ha demanat als bars, restaurants, allotjaments turístics, establiments d'estètica i comerços que no siguin de primera necessitat que tanquin els negocis per evitar la propagació del coronavirus.

Aquesta recomanació arriba després que la Generalitat hagi resolt que cal tancar discoteques, pubs, gimnasos i grans superfícies. Per altra banda, el consistori ha acordat tancar l'atenció al públic de tots els serveis administratius municipals. Des del consistori recorden que es podran seguir realitzant tramitacions per via electrònica i també mantindran operativa l'atenció telefònica i a través de les xarxes socials.

Per altra banda, el govern local ha decretat serveis mínims per a la teleassistència, l'assistència domiciliària (SAD), els serveis relacionats amb violència de gènere i també de pobresa energètica, Protecció Civil, Policia Local, transport urbà o el taxi, entre d'altres. Per altra banda, el consistori ha decidit suspendre els terminis de les licitacions, les preinscripcions escolars i els processos de selecció de personal.