El Teatre de Salt suspèn tota l'activitat fins al 26 de març

L'equipament s'adapta a les mesures contra el coronavirus

El Teatre de Salt suspèn la seva activitat des d'avui i fins al 26 de març (amdós inclosos), seguint les mesures aprovades pel Govern de la Generalitat de Catalunya i d'acord amb les directrius de l'Ajuntament de Salt que afecten al tancament i suspensió de l’activitat als teatres per causes de força major, derivades del coronavirus.

D’aquesta manera, es veuen afectades les funcions previstes pels propers quinze dies, en concret els espectacles Abans que es faci fosc, de Hattie Naylor amb Míriam Iscla (14 de març), i Els Brugarol (20 i 22 de març), de Ramon Madaula i direcció de Mònica Bofill.

En els dos casos, properament s'anunciaran noves dates de funcions pels espectacles afectats. Les mateixes entrades seran vàlides per als nous dies proposats però, en el cas que es vulgui recuperar l'import de les entrades, cal que el públic ho sol·liciti via correu electrònic a taquilla@bito.pro indicant a l'assumpte del mail: DEVOLUCIÓ + el nom de l'espectacle + la funció per la qual es tenen les entrades. La data màxima per demanar la devolució és el 25 de març.

Tot i la suspensió de funcions al Teatre de Salt, la venda d'espectacles més enllà del 26 de març segueix activa. D'aquesta manera, diverses promocions anunciades en el marc del Dia Mundial del Teatre, segueixen vigents. El públic, pot comprar entrades a meitat de preu per Pensem. (Pausa!). A la Merda! i per La Bruixa de la Tramuntana.

Totes aquestes mesures estan subjectes a l’evolució de la situació i poden ser modificades segons dictin les autoritats sanitàries. El Teatre de Salt les assumeix com a associats d’ADETCA (Empreses de Teatre de Catalunya), entitat que representa a 52 sales, teatres i productes privades